Skunkskæv ingeniørstuderende sejrer i minigolf

Hans Tavsens Park Af
Karl Andreasen (tv.) er ifølge Kristian Østergaard (midten) ”super-fucking-god til minigolf”

Den rutinerede minigolfspiller og cannabisryger Karl Andreasen tilspillede sig onsdag eftermiddag en planmæssig sejr over kammeraterne Kristian Wille Østergaard og Mark Terkelsbøl på nihullersbanen i Hans Tavsens Park.

22-årige Andreasen, der tog jævnlige hvæs af en hjemmerullet skunkjoint under hele dysten, er den dominerende minigolfspiller i gruppen, fortæller den tabende Kristian Wille Østergaard:

”Karl vandt. Det røvhul. Han er super-fucking-god til minigolf, han har altid spillet minigolf med sin familie,” siger den 22-årige geografistuderende, der ligesom sine modspillere nød godt af den medbragte tobak, som talte en pot- og en skunkjoint.

”Det gør det lidt sjovere,” fortæller Karl Andreasen, før Kristian Wille Østergaard afbryder:

”Vi gjorde det også engang, da vi var ude og bowle: Vi stod og stenede over sådan nogle bil-arkadespil, og pludselig kørte alle bilerne sammen og sprang i luften, vi fattede ikke hvad der skete,” siger han og husker, at ekspedienten kiggede skævt til dem.

Ingen af de tre potgolfspillere har fortalt deres mødre om den røgfyldte fritidsaktivitet, men Karl Andreasens far ved det godt. De er enige om, at det kunne være hyggeligt at tage mor med til minigolf en dag, hvis solen skinner:

”Men så bliver det med chokoladeovertrukne jordbær,” siger Mark Terkelsbøl.

Den 23-årige kommunikationsstuderende er mere kendt for amerikansk fodbold, og onsdagens kamp var hans første besøg på golfbanen. Som ung trænede han ihærdigt på internetsiden gratis-ting.dk. Potgolf er dog markant sjovere, understreger han og roser i den forbindelse Karl Andreasen for at have købt to golfkøller til 50 kroner stykket.