Hvad er dit værste juleminde?

Artikel grå Af

Silas Fanum Baghdadi, 19 år, arbejder i Liban Cuisine:

”Jeg holder ikke jul, så hver eneste jul er egentlig den værste. For eksempel går busserne aldrig, som de skal. Jeg husker tydeligt 2. juledag i 2013. Jeg tog med et par venner til Christiania, og da vi så besluttede os for at tage hjem, gik der ingen busser. Det skal lige siges, at vi allesammen er fra Husum. Så det blev til en gåtur fra Christianshavn til Husum i den bidende kulde i vores potrus. Det var ikke rart.”

Finley Belle, 19 år, studerer historie

”Jeg er oprindeligt fra England, så vi holder jul den 25. december. Om morgenen. For et par år siden havde jeg fået en utrolig frisk labrador. Den fik selvfølgelig også en gave, en stor hoppebold. Men da jeg vendte ryggen til, havde den satans hvalp fået smidt bolden mod væggen, så bolden hoppede direkte mod juletræet. Træet væltede, alle julekuglerne smadrede, mor var sur. Og hvalpen blev sendt udenfor.”