Flamenco-Bodils mand står frem: Min kone er skingrende gal

Rantzausgade Af

Bodil Poulsen ville tvinge sin mand til flamenco. Nu tager han for første gang bladet fra munden

 

Efter en artikel i første udgave af Rabarberbladet har pensioneret lystekniker og fritidscellist Poul Eric Poulsen erkendt, at hans hustru ikke er nem at danse med.

”Det er så typisk Bodil,” vrisser Poul Eric Poulsen, der i september kunne læse, hvordan hans hustru, Bodil Poulsen, uden hans samtykke forsøgte at redde deres falmende ægteskab ved at tilmelde dem flamenco-undervisning hos CPH Flamenco Academy i Struenseegade.

I et telefoninterview med Rabarberbladet siger han, at han ikke var klar over, at hun havde givet interview om sagen, før han en sen eftermiddag stod med avisen i hånden foran Aldi på Rantzausgade.

Et lille, kort smil

Poul Eric Poulsen, der med egne ord er en mand, som sætter pris på privatlivets fred, forklarer gennem en skrattende Sony Ericsson-mobil, hvordan han stod som limet til fortovet med tanker som ”hvad fanden laver hun?”, ”hold nu kæft mand” og ”den skøre kælling” galopperende i hovedet.

”I det øjeblik gik det op for mig, hvor skingrende gal min kone er, og jeg blev så skide træt af hende. Jeg stod som en anden idiot foran Aldi og smilede af den høne og alle hendes meninger,” siger han og understreger, at det var et lille, kort smil.

Derefter var det rynkede øjenbryn, der fyldte hans ansigt. Men på trods af disse tog han, ifølge hønen, selv en flaske fantastisk rødvin med hjem samme aften.

Ingen flamencodans

Bodil Poulsen beretter levende om det øjeblik, da hendes ægtemand kom hjem efter at være faldet over artiklen og endnu mere detaljeret om den medbragte rødvin, men tilføjer, at det på trods af grin og spøg aldrig er blevet til en flamencodans for de to.

”Min mand syntes, at det var en vanvittig idé med det flamenco,” siger Bodil Poulsen.

Ved interviewet i september gav hun udtryk for, at flamencoen var hendes modsvar til hans initiativ til besøg hos det, hun beskrev som ”en åndssvag parterapeut”.

Siden artiklen blev trykt, har hun fået utallige henvendelser fra venner og familie, der har læst om flamenco-dramaet, selv om hun ikke har delt artiklen med nogen.

”Det er sjovt, at de, der kender mig bedst, straks regnede ud, at det var mig, der stod der og brokkede mig,” griner Bodil Poulsen gennem telefonen og bekræfter, at hun blandt vennerne til tider går under navnet ’Flamenco-Bodil’.

Ingen af parterne i ægteskabet ønsker at kommentere på samlivets tilstand lige nu, men kort inden forbindelsen til den gamle Sony Ericsson blev afbrudt, anedes hvad der kunne lyde som et fnis fra den bemærkelsesværdigt muntre Bodil Poulsen.