Vinterens rabarbermode henter inspiration fra sommer og savanne

Rantzausgade Af , Emil Holtemann
Nancy Mohammed, 17 år

Dyr og dyreprint samt friske farver er de gennemgående temaer i rabarberkvarteret i januar. Især faux leopard-print er højeste mode i en kold tid: To ud af tre adspurgte havde peppet deres vinter- outfits op med en smule dyreprint.

Elegante Nancy Mohammed har valgt en baggy og afslappet ’jeg er lige kommet hjem fra skole’- buks, der både er smart og afslap- pet. I løbeskoene, som hun i hast har lånt af en veninde, har hun originalt og udfordrende valgt én sok af mærket Kappa og én af ukendt mærke.

Sofie Lund fremviser en smart dyreinspireret kant på sin grå trøje, der stikker ud under en Peak Performance-jakke. Selv siger hun, at ”det er for koldt til at se godt ud”, men det er vi nu ikke enige i. Accessories kommer man heller ikke uden om, og hvis man nu har

Sofie Lund, 34 år

valgt et afdæmpet look, er en lille matchende brun pomeranian som Perle noget, der kan få et outfit til at skille sig ud i mængden.

Har man derimod som Las Lynge valgt løbebukser med shorts over, kan en cykel være lige det, der giver det sporty look den ekstra kant. Et perfekt valg til en dag, hvor man som Las Lynge skal hente sin computer fra reparation.

Las Lynge, 43 år