• guitarfyr-e1486140395508.jpg
    Guitarist og studerende Mads Bech Winther er kommet grueligt galt af sted med et syv-tal på CBS. Foto: Emil Holtemann

Studerende modtager krisehjælp efter syv-tal

Rantzausgade Af

Hustru skyndte sig efter whisky i Irma. Han er nu i ’eksil’

 

Den filosofi- og økonomistuderende Mads Bech Winther fra Jesper Brochmandsgade gik næsten i chok, da han forleden modtog sin laveste karakter i årevis.

”Jeg tog det ret tungt og blev ved med at sige til mig selv, at det bare var en karakter,” lyder det fra den CBS- studerende, hvis hustru skyndte sig i Irma på Rantzausgade efter en aske whisky for at få ham på ret køl igen.

”Jeg har en dejlig hustru, der var klar på krisehjælp, så vi drak en halv aske whisky og slikkede mine sår,” siger 25-årige Mads Winther.

Nu griner jeg lidt

Karakteren faldt efter et mundtligt forsvar af en skriftlig opgave i faget ’Philosophy and Practice’.

”Jeg havde lavet 30 procent mere, end jeg plejer, og fik godt det halve i karakter af, hvad jeg plejer. Det var et fag, som jeg virkelig elskede, men der er nok sket det, at jeg overtænkte det og skrev en møgopgave,” siger Mads Winther, der blev musestille, da karakteren lød fra eksaminators læber.

”Jeg blev overrasket, da censor og eksaminator sagde, at jeg havde talt den op på syv. Jeg gik lidt i chok, og så holdt jeg min mund og lyttede til, hvad de sagde,” erindrer Mads Bech Winther, der set i bakspejlet mener, han overreagerede en smule.

”Nu går jeg lidt og griner af det, jeg kan godt se, at det er en overreaktion,” siger Mads Winter, der blandt venner, hvor alle har titel af konge, er kendt som ’Kongen af skolen’.

”Men kongen af skolen er gået i eksil,” siger han, der med egne ord tilbringer eksilet i sit hjem oftere iført morgenkåbe, end før han fik syv.

Fans af bandet Bande de los Apaches vil genkende Mads Bech Winther som guitaristen og kan måske/måske ikke se frem til en sang om karaktermisæren.