Ugens udvandrer

Ugens indvandrer Af

Katrine Mariager, 24,
Praktikant, Byens hegn Metroselskabet

Hvor bor du?

”Jeg bor på Frederiksberg.”

Hvor længe boede du i Rabarberkvarteret?

”Jeg boede i Rantzausgade lige over Aldi i sammenlagt to år. Jeg havde et halvt års pause undervejs, hvor jeg indåndede frisk norsk havluft.”

Hvordan er kulturen anderledes på Frederiksberg end på Rantzausgade?

”Fuglekulturen er anderledes på Frederiksberg. På Rantzausgade var der kun skrigende måger og måske en due eller to. Men her på Frederiksberg er der både gråspurve og solsorte, der kvidrer. Ellers sker her ikke så meget.”

Er der andet, du savner?

”Pizzeriaerne. Her må jeg gå 200-300 meter for pizza. Da jeg boede på Rantzausgade, gik jeg kun så langt, hvis jeg skulle ned til Cavallino. Så jeg bruger mere Just-Eat nu, hvor jeg ikke kan hente pizza i joggingbukser.”

Hvad har du gjort for at integrere dig?

”Jeg må indrømme, at jeg ikke har gjort så meget. Jeg køber dog kanelsnegle hos Bodenhoff, fordi de er så gode. Og så er jeg ikke længere så bange for at glemme at låse min cykel. Den bliver ikke stjålet, hvis man glemmer det.”