• IMG_2465_redigeret.jpg

Hvornår har du sidst tisset i bukserne?

Hvornår har du sidst grædt? Af

Cecilie Drude Bang, 21 år, studerende

”Det var på en studietur til Lissabon, vi var i en park og drak en masse øl. Det var ved at blive aften, selvom det var helt lyst. Vi gik op mod vores hotel, og på vejen kunne vi alle godt mærke, at blæren var ved at være godt fuld.”

”Jeg husker, at det føltes som om, at der var uendelig langt hjem. Vi var på vej op ad en stejl bakke, og pludselig kunne jeg bare mærke, at det ikke ville gå og begyndte derfor at løbe desperat, og så røg det bare ud. Jeg stoppede op i chok, for det havde jeg ikke regnet med. De andre kom løbende og forstod ikke helt, hvad der var sket. Jeg kan huske, at det sved sindssygt meget, fordi jeg havde blærebetændelse. Jeg var helt klistret. Fordi det gjorde så ondt, registrerede jeg ikke rigtig, at det var pinligt før bagefter, og så kunne jeg ikke lade være med at grine af det.”

”Nu holder jeg mig lidt tættere til toilettet og har også sværere ved at holde mig. Ellers synes jeg bare, at det er en god historie at tænke tilbage på. Det er de færreste, der kan sige, at de har pisset i bukserne i Lissabon som 20-årig.”