Kvinde i park har ingen interesse for spraglet optog

Hans Tavsens Park Af

Der var ”en forventning om, at man skulle reagere med en form for begejstring”, fortæller Signe Maxen

 

Førstegangsbesøgende i Hans Tavsens Park Signe Maxen forblev uimponeret, da cirka 50 udklædte cyklister lørdag eftermiddag klok- ken 14.56 blev eskorteret af Hans Tavsens Gade af en motorcykelbetjent iført gul vest.

”Jeg blev lidt irriteret,” siger Maxen, der overværede begivenheden fra et solbeskinnet græstæppe i Hans Tavsens Park sammen med sin ven.

”Det var en opmærksomhedsmagnet, der forstyrrede vores samtale. Der blev sådan en forventning om, at man skulle reagere med en form for begejstring. Det var som om, at det var akavet at ignorere det,” siger 24-årige Maxen, der netop er begyndt på Forfatterskolen i København.

Hun erkender, at hun ikke forstod, hvad virvaret af cyklister gik ud på. Til gengæld bemærkede hun deres utidige beklædning

”De så lidt 50-60’er-agtige ud. Pigerne var iført semilang nederdel, handsker og hat på skrå. Herrerne havde sådan jakkesæts-agtig tøj på i brune farver. Det mindede mig om TV-serien Mad Men,” fortæller Signe Maxen, der ellers godt kan lide at observere mennesker.