Pensionist filmer lastbilbak fra første sal

Rantzausgade Af

Fru Lindensgaard måtte op af sofaen for at følge Aldi-leverance

 

Dyt, råb og motorstøj tvang tirsdag formiddag pensionist Kirsten Lindensgaard op af sofaen og væk fra Go’ Morgen Danmark for med sit iPad-kamera at dokumentere tumult foran Aldi.

”Jeg kunne ikke længere høre, hvad der blev sagt i fjernsynet,” beretter den tidligere frisør og ikke så imponerede overbo til Aldi.

Dramaet fandt sted, da Aldis last- bil ville bakke gennem porten ved Fru Lindensgaards lejlighed i Rantzausagde 30, og motorstøjen distraherede fra tv-værternes nyhedsoplæsning i en sådan grad, at hun var nødt til at reagere.

Det er ofte, hun forstyrres af det trafikkaos, der følger med Aldis hyppige vareindlevering.

Hvad er det dog, der sker?

Med overkroppen hængende over vindueskarmen på første sal og ud- styret med sin iPad dokumenterede Lindensgaard en buschaufførs utålmodige dytten og Aldi-lastbilens pladsproblemer nedenfor.

”Først tænkte jeg, ’hvad er det dog, der sker?’,” fortæller Lindensgaard senere fra samme sofa, hvor hun fredeligt havde siddet og fulgt morgennyhederne.

”Jeg bliver jo nødt til at følge med i, hvad der sker i gaden. Det larmede ad h…til i dag, så det måtte jeg selvfølgelig undersøge,” forklarer den 68-årige pensionist og medgiver, at lastbilens sænkefunktion er den rette vej frem for en påkørselsfri indkørsel for Aldis lastbiler.

Hun og andre naboer er generelt meget forstyrret af larm fra gaden, og tidligere er netop Aldis lastbiler kørt ind i facaden på bygningen. Bumpene har fået lejlighederne ovenover til at skælve, og loftet i indkørslen har store skrammer og ridser.

Ifølge Lindensgaard er det dog længe siden, chaufførerne er kørt decideret ind i bygningen.

”Men det vænner man sig aldrig til. Vi fik et chok hver gang. Man er jo aldrig forberedt på, at jorden giver sig under én,” siger den selvlærte billedkunstner, der senere på dagen skal forberede et malekursus.