Hvad laver du?

Hvad laver du? Af

Kl. 17.10

Karl, 72, har lige hentet pizza til konen, den er med ekstra ost og artiskokker, lige som hun kan lide den. Hun hedder Birthe og ligger derhjemme med benene oppe. Når det er lørdag skal hun forkæles, sådan har det altid været.

Rantzausgade 40

 

Kl. 17.20

Malene sidder og hygger med en ven og en kop kaffe på Tjili Pop, inden hun senere skal ud og se en film. Det er en dokumentar, der hedder DRIB og hele historien er sand.

Tjili-Pop

 

Kl. 17.40 

Anne Mie, 22, kommer smilende og glad ud ad opgangen. Hun bor her ikke selv, men har været så heldig at finde et par Wood Wood jeans, på hjemmesiden Trendsales, som hun nu har prøvet og købt. De koster 1.200 fra ny, men hun købte dem for 300 kr. af en ung pige, som ikke rigtig fik dem brugt.

Jesper Brochmands Gade 15

 

Kl. 18.05  

Karen er Noahs mormor og ved at sætte en lasagne i ovnen, mens Noah på 6 år er ved at vise hende, hvordan man dækker et rigtig flot bord. De venter på, at Noahs forældre kommer hjem fra arbejde og møde og så skal de hygge med chokoladeis til dessert og se Disneysjov.

Jesper Brochmands Gade 15 3.sal

 

Kl. 18.40 

Mikkel og Nanna har nogle venner forbi til spisning – de skal bare fejre det dejlige vejr og nyde hinanden. Og så skal de spise Bøf Bearnaise og drikke rødvin.

Florsgade 3, 1. sal

 

Kl. 19.05

Kevin, 46, nyder det sidste varme fra dagens sol foran Klovnens Bodega. Han har røget en pakke cigaretter og har ikke styr på, hvor mange øl han har drukket. Han vil sidde der indtil solens stråler ikke er mærkbare længere, og så går han nok ind til de andre og banker dem i pool. Det skulle såmænd ikke være første gang i dag.

Klovnens Bodega, Rantzausgade 70