En time med Simon Graham

Hans Tavsens Park Af

Simon Graham, 44 år, studerende BA i Digital Concept Development

“Siden jeg forlod lejligheden, har jeg spillet Pokémon Go. Jeg har fanget tre,” siger Simon Graham
Foto: Sophia Lehrmann

Først gik jeg rundt hjemme i min lejlighed i Hans Egedes Gade, hvor jeg ryddede lidt op. Jeg er gift og har børn, så der blev sat en kulørt tøjvask over, 60 grader, som vasker lige nu. Der er mange, som ikke har en vaskemaskine, men det har vi, og det er virkelig rart. Især fordi vi har tre indskolingsbørn, så der skal mange vaske til.

Jeg tog hjemmefra med min taske på ryggen. Den har jeg altid med mig, også selv om den er tom, for hvad nu hvis jeg skulle få brug for den? Jeg gider ikke gå rundt med plastikposer. I dag har jeg en sodavand i tasken. Det er det eneste, jeg har brug for lige nu – og så måske en cigaret lidt senere.

Siden jeg forlod lejligheden, har jeg spillet Pokémon Go. Jeg har fanget tre. Samtidig med spillet har mine tanker floreret om nogle billetter til Champions League-kampen i Parken i aften. Jeg er nødt til at forære dem til nogle venner, selv om jeg vildt gerne vil af sted, men der er ingen, som kan passe vores børn, og min kone skal arbejde i aften, så jeg må blive hjemme.

Efter noget tid afbrød jeg Pokémon Go, da jeg kom i tanke om, at jeg skulle skrive til mine lærere, fordi jeg skal have sådan en coach, når jeg skal i praktik. Jeg er studerende. Jeg starter i praktik i næste uge i en webshop. Indtil da har jeg tænkt mig at slappe af og fortsætte Pokémon-jagten.

Resten af min gåtur afhænger af, hvor pokémonnerne er. Der er mange på kirkegården, ved jeg. Der er poké-stop her og der – især lige her på Hans Tavsens Gade, fra det store grønne areal (Nørrebrorouten, red.) og så hen til Blågårdsskole.

Jeg må nok også hellere få købt noget mælk med hjem.