Hvad laver du?

Hvad laver du? Af

Kl. 14.34
Ambulanceredder Mikkel på 28 år er lige kommet hjem fra en tur på sin motorcykel. Han har været i Hillerød og tilbage igen for hyggens skyld. Der har været alt for mange regnvejrsdage den her sommer, så en ellers travle dag skulle udnyttes, når nu det var godt vejr.

Hiort Lorenzens Gade 1

 

 

Kl. 14.45
Skolelærer Maria og psykolog Hansine sidder i solen og venter på en VVS’er, der skal komme med en vaskemaskine. Det er deres første vaskemaskine, og den skal transporteres op til fjerde sal. De har netop talt med en af deres naboer, som er en travl fotograf på vej ud og lave en masse projekter.

Hiort Lorenzens Gade 1

 

Kl. 15.08
Hannah og William går i HF på Det Frie Gymnasium og har en stand sammen på et loppemarked, hvor de sælger deres aflagte bukser og trøjer, men også et par sko til 70 kr. De går i hver sin klasse. Hannah går i 1.g, men er med sine 19 år ældst, og William går i 2.g. Han er lige fyldt 18 år.

Struenseegade 50

 

Kl. 15.25
Abdullahs bil holder ved basketbanen på Hans Egedes Gade. Han har lige pudset den meget omhyggeligt og over flere omgange. Abdullah er 55 år og arbejder som buschauffør i byen. Han er netop på vej op i sin lejlighed, og skal snart på hospitalet for at besøge sin svigermor, som er indlagt der.

Hans Egedes Gade 7