• Rikke-tegning-lille.jpg
    Rikke Hjort Brusch kalder slet og ret sin tegning: "Stillads på Hans Tavsens Gade".

Tegn foråret i Rabarberkvarteret II

Hans Tavsens Gade Af

Anden tegning af foråret er avisens egen Rikke Hjort Bruschs streg af en lille grøn plet.

 

Det varme vejr fortsætter, træer springer ud om kap, også dem der står klemt inde mellem boligblokkene. Sådan et fandt Rabarberbladets nyeste skribent, Rikke Hjort Brusch, da hun kom gående ned af Hans Tavsens Gade og kiggede sydvest mod Struenseegade. Selv siger Rikke om tegningen:

“Man kunne tænke, at sådan en grøn plet ikke rigtig har nogen nytte, men se lige hvor mange cykler, der kan holde parkeret her, og hvordan lys kan komme ind i gaden. Og så var træerne sjove at tegne, fordi de modsat alt andet i billedet er organiske og ikke indeholder rette linjer.”

Vi opfordrer jer, kære læsere, til at sende os jeres bedste tegning af foråret i Rabarberkvarteret. Email tegningen til skriv@rabarberbladet.dk eller send den til os på Facebook.